Bach Bloesem GENTIAN NR 12

Nieuw product

NR 12 Gentian - Gentiaan

Makkelijk ontmoedigd, neerslachtig bij tegenslag

Meer details

Meer informatie

Ontmoediging, Teleurstelling, Wanhoop, Neerslachtig, Pessimisme

Gentiaan helpt bij onderstaande symptomen 

  • Twijfel
  • Neerslachtigheid ten gevolge van een bepaalde gebeurtenis
  • Pessimisme
  • Moedeloosheid
  • Sceptisch

Algemeen

Mensen die gentiaan nodig hebben, bekijken het leven vanuit een negatief en pessimistisch standpunt. Ze zijn gemakkelijk ontmoedigd of worden neerslachtig door kleine tegenslagen. Ze hebben moeite om positief, enthousiast en aanmoedigend te zijn voor anderen of voor hun zelf. 
Als er iets fout gaat voelen ze zich gedeprimeerd en neerslachtig en geven ze hun pogingen op om problemen en obstakels te overwinnen.

Kinderen

Kinderen die gentiaan nodig hebben zijn vlug ontmoedigd, teleurgesteld en neerslachtig. Bijvoorbeeld door slechte schoolresultaten of omdat ze iets niet mogen wat ze graag hadden gewild. Als iets tegenvalt geven ze snel op. Ze kunnen echt in de put zitten als er iets tegenslaat.

Dieren

Dieren die gentiaan nodig hebben zijn dieren met een droevige blik in de ogen. Ze zijn pessimistisch gestemd en druipen af met de staart tussen de benen als iets tegenslaat. Deze toestand komt soms voor als het dier, wegens omstandigheden, een nieuwe thuis krijgt.

Gentiaan 

Geeft je moed en vertrouwen om na tegenslag, toch door te gaan of opnieuw te beginnen. Je overwint moeilijkheden en weet met succes een opdracht af te ronden of tot een goed einde te brengen. 

Affirmatie

'Ik biedt tegenslagen het hoofd en overwin obstakels en moeilijkheden'