Bach Bloesem HOLLY NR 15

Nieuw product

NR 15 Holly - Hulst

Haat, afgunst, argwaan, woede, jaloezie

Meer details

Meer informatie

Haat, Afgunst, Jaloezie, Boosheid, Vijandigheid

Holly helpt bij onderstaande symptomen 

  • Jaloezie
  • Wantrouwen
  • Intolerantie
  • Wraakgevoelens
  • Haat
  • Achterdocht en argwaan
  • Leedvermaak
  • Zich snel gekwetst voelen

Algemeen

Mensen die Holly nodig hebben ervaren sterke gevoelens van boosheid, jaloezie en zelfs haat. 
Soms zijn ze ongelukkig of voelen ze zich gefrustreerd en ontevreden zonder te weten waarom. Ze hebben soms heftige onbeheerste woede - of driftaanvallen en ervaren gevoelens van haat, wrok, wantrouwen en jaloezie. 
Soms zijn ze argwanend en wantrouwend en hebben ze het idee dat anderen achter hun rug roddelen of iets ondernemen om hun te dwarsbomen. Holly wordt vaak ingezet als remedie in geval van echtscheiding of voor pubers die boos zijn op alles en iedereen. Slaapproblemen en hartkloppingen die het gevolg zijn van woede en frustratie kunnen ook verholpen worden door Holly.

Kinderen

Kinderen die hulst nodig hebben zijn vlug jaloers en wantrouwend t.o.v hun vrienden.
Ze zijn ontevreden, humeurig, wantrouwend. Het komt vaak voor dat ze andere kinderen pesten. Knijpen, bijten, aan de haren trekken zijn tactieken die ze gebruiken.
Ook wanneer er pas een broertje of zusje geboren is, kan het kind tijdelijk Holly nodig hebben. 

Dieren

Dieren die Holly nodig hebben zijn dieren die achterbaks, bezitterig en jaloers zijn. Ze mogen absoluut niet alleen gelaten worden in de buurt van kleine kinderen of zelfs van andere huisdieren. 
Ze beschouwen hun baas als hun persoonlijk bezit en handelen daar ook naar door bijten of agressief gedrag.
Het zijn deze dieren die voederbaknijd vertonen of wiens speeltjes niet mag aanraken.

Holly 

Geeft innerlijke harmonie. Je kan vergeven, je kan vriendschappen sluiten en je kan weer liefde geven. Je bent niet langer jaloers op het succes van een ander. Je krijgt meer begrip zowel voor jezelf als voor anderen. Haatgevoelens, jaloezie en  wantrouwen ruimen plaats voor tolerantie en liefde

Affirmatie

'Ik ben gelukkig en gun het anderen ook om gelukkig te zijn. Ik ben niet langer jaloers en wantrouwig. Ik ben tevreden met mezelf.'