Bach Bloesem HONEYSUCKLE NR 16

Nieuw product

NR 16 Honeysuckle - Kamperfoelie

Nostalgie, heimwee, spijt, geen perspectief zien in de toekomst

Meer details

Meer informatie

Heimwee, Nostalgie, Verlangen naar of leven in het verleden

Honeysuckle helpt bij onderstaande symptomen 

  • Nostalgie
  • Heimwee
  • Spijt van gemiste kansen
  • Ter plaatse blijven trappelen
  • Lusteloos, weinig levenslust
  • Vasthouden aan het verleden
  • Verdriet om iemand die overleden is
  • Verdriet om een verloren liefde

Algemeen

Mensen die Honeysuckle nodig hebben zijn mensen die nostalgisch zijn en met weemoed terug denken aan de 'goeie ouwe tijd'.
Ze kunnen bepaalde personen of gebeurtenissen niet loslaten en denken met heimwee eraan terug. Ze denken dat ze nooit meer zo gelukkig zullen worden als ze vroeger waren en blijven vaak ter plaatse trappelen omdat ze geen stappen zetten in de toekomst. Vaak hebben ze spijt van gemiste kansen of betreuren ze het dat ze bepaalde ambities niet hebben verwezenlijkt.
Honeysuckle is ook voor mensen die moeite hebben met ouder worden.

Kinderen

Kinderen die Honeysuckle nodig hebben zijn kinderen die vlug last hebben van heimwee. Op school verlangen ze naar thuis. Bij een verhuizing verlangen ze naar hun oude school of buurt. Ze maken geen nieuwe vrienden omdat ze de oude niet kunnen loslaten. Ook als er iemand die hun dierbaar was, is overleden kunnen ze dat niet loslaten. Ze hebben geen belangstelling voor het heden en blijven steeds mijmeren over wat vroeger was.

Dieren

Dieren die honeysukle nodig hebben zijn dieren die, wegens omstandigheden, van eigenaar moeten veranderen en in een nieuwe omgeving terecht komen. 
Honeysuckle kan ook gegeven worden aan puppy's die bij de moeder worden weg gehaald en die hele nachten blijven huilen. 

Honeysuckle 

Helpt je om het verleden los te laten. Je leert uit het verleden, je accepteert het en verwerkt het. Dit opent de weg naar de toekomst. Je trappelt niet langer ter plaatse of achteruit....je zet (grote) stappen vooruit. Honeysuckle helpt je om je open te stellen voor nieuwe ervaringen en kansen. Honeysuckle is de remedie voor ouderen en bejaarden die altijd over de goeie ouwe tijd praten. Het wordt ook ingezet bij dementie. 
Voor moeders die te maken hebben met het 'lege nest' syndroom. Voor mensen met liefdesverdriet of om te ondersteunen bij rouwverwerking.
Fysiek wordt Honeysuckle ingezet bij aambeien.

Affirmatie

'Ik laat het verleden los en stel me open voor de toekomst'