Bach Bloesem HORNBEAM NR 17

Nieuw product

NR 17 Hornbeam - Haagbeuk

Maandagmorgen gevoel, er tegenop zien, niet aan een taak kunnen beginnen, uitstellen

Meer details

Meer informatie

Talmen, uitstellen, mentale vermoeidheid, 'maandagmorgengevoel'

Hornbeam helpt bij volgende symptomen 

  • Vermoeidheid
  • Lui en loom gevoel
  • Talmen, uitstellen 
  • Geen zin hebben
  • Tijdelijke uitputting

Algemeen

Mensen die Hornbeam nodig hebben voelen zich mentaal moe. Dit wordt vaak veroorzaakt door eentonigheid en sleur. Ze kunnen moeilijk uit hun bed en ontwaken soms met een zwaar hoofd of ze kunnen last hebben van vermoeide branderige ogen. Ze komen niet op gang en zien op tegen hun dagtaak. Ze voelen zich moe en krachteloos en hebben stimulerende middelen nodig om aan de slag te gaan (koffie, thee, red bull). Ze staan vermoeider op dan toen ze gingen slapen.

Kinderen

Kinderen die Hornbeam nodig hebben zijn kinderen die moe zijn als iets saai of vervelend is. Hun energie komt plots terug als er een vriendje langs komt of als er iets leuks staat te gebeuren. Ze komen mentaal uitgeput uit school en hebben geen zin om huiswerk te maken. 

Dieren

Het dier dat Hornbeam nodig heeft toont weinig enthousiasme voor alledaagse dingen. Het loopt braafjes mee als het wordt uitgelaten maar toont zich eerder verveeld dan enthousiast. 
Als er iets leuks gebeurd dan is de energie ineens weer terug. 
Het dier houdt van afwisseling.

Hornbeam  

Geeft je levensvreugde weer terug en het plezier in alledaagse dingen. Het werk gaat je stukken beter af. Je ervaart innerlijke levendigheid en voldoende kracht, lichamelijk en mentaal, om de dagelijkse dingen tot een goed einde te brengen. Je  zorgt zelf voor afwisseling en creativiteit in je leven. Hornbeam werkt als het ware als een verfrissende douche die je weer nieuwe energie geeft, nieuwe interesse en belangstelling voor dagdagelijkse dingen. Ook wanneer seksualiteitsbeleving een sleur is geworden, wakkert Hornbeam de eigen creativiteit aan.

Affirmatie

'Ik beleef plezier in de dingen van alledag en zorg zelf voor (subtiele) afwisseling en verandering.'