Bach Bloesem IMPATIENS NR 18

Nieuw product

NR 18 Impatiens - Reuzenbalsemien

Ongeduldig, prikkelbaar, gefrustreerd

Meer details

Meer informatie

Irritatie, Frustratie, Ongeduld

Impatiens helpt bij volgende symptomen 

  • Ongeduld
  • Onrust
  • Stress
  • Irritatie en prikkelbaarheid
  • Innerlijke spanningen
  • Frustratie

Algemeen

Mensen die impatiens nodig hebben zijn mensen die snel zijn in denken, handelen en spreken en verwachten dat ook van anderen. Ze zijn ongeduldig, gespannen en snel geïrriteerd. De 'traagheid' van anderen kan voor frustratie, irritatie en innerlijke spanningen zorgen. Ze werken het liefst alleen en op eigen tempo en hebben een sterke behoefte om onafhankelijk te zijn. Soms kunnen ze nogal opvliegend zijn en nogal heetgeblakerd maar ze koelen ook weer vlug af.

Kinderen

Kinderen die Impatiens nodig hebben vervelen zich snel. Ze zijn vlug iets beu en snel geïrriteerd als iets niet lukt. Op school zitten ze heen en weer te wiebelen op hun stoel. Ze zijn rusteloos, ongeduldig en soms ook onhandelbaar. Ze maken veel ruzie met andere kinderen. Impatiens is de remedie voor hyperactieve, overgevoelige en vlugge kinderen. Kinderen die constant aan hun haar frunniken of op hun nagels bijten of met hun vingers knakken hebben ook Impatiens nodig. 
Baby's die licht slapen en overgevoelig zijn voor prikkels kunnen ook met Impatiens geholpen worden. 

Dieren

Dieren die Impatiens nodig hebben zijn onstuimig en altijd druk in de weer. Ze slokken hun eten naar binnen zonder kauwen. Ze komen zeer nerveus over. Ze voeren een commando al uit nog voor je het gegeven hebt. Ze houden hun baasje constant in het oog. Zodra deze een bekende handeling maakt reageert het dier onmiddellijk om tot actie over te gaan. Door hun onstuimig gedrag kunnen ze kwetsuren oplopen.

Impatiens 

Geeft geduld, begrip en zachtmoedigheid voor anderen. Impatiens is de bloesem die ontspannend werkt bij stressvolle gebeurtenissen of situaties. Ook zeer goed voor mensen die zich te hard opjagen in het verkeer. 
Fysiek helpt Impatiens voor rode, droge en schilferige huid.

Affirmatie

'Ik ben geduldig en heb begrip voor het tempo van anderen'