Bach Bloesem LARCH NR 19

Nieuw product

NR 19 Larch - Lariks

Gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen, minderwaardigheidsgevoel, faalangst

Meer details

Meer informatie

Faalangst, Onzekerheid, Gevoel van onbekwaamheid, Weinig zelfvertrouwen

Larch helpt bij volgende symptomen

  • Faalangst
  • Onzekerheid
  • Weinig eigenwaarde
  • Weinig zelfvertrouwen
  • Minderwaardigheidscomplex
  • Gevoel van onbekwaamheid
  • Onderschatting van eigen kunnen

Algemeen

Mensen die Larch kunnen gebruiken, hebben geen vertrouwen in eigen capaciteiten. Ze voelen zich minderwaardig omdat ze denken dat ze minder bekwaam zijn dan anderen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze een bepaalde taak niet kunnen of dat anderen het beter kunnen en beginnen er dus ook niet aan of ze zetten zich er niet 100% voor in.
Deze mensen zijn erg bescheiden en laten hun stem niet horen. Ze komen niet voor zichzelf op.
Over het algemeen zijn dit intelligente mensen die het ver kunnen schoppen als ze wat hulp krijgen.

Kinderen

Kinderen die Larch nodig hebben, zijn kinderen met weinig zelfvertrouwen. Ze hebben een minderwaardigheidscomplex en lijden aan faalangst. Ze durven niets te ondernemen en komen niet voor hun mening uit. 
Ze zijn schuchter en terughoudend tegenover onbekenden en verstoppen zich vaak achter moeders rok. Het komt ook voor dat deze kinderen stotteren door hun gebrek aan zelfvertrouwen.

Dieren

Dieren die Larch nodig hebben zijn dieren met weinig zelfvertrouwen. Ze zullen zelden een initiatief nemen en zal veel dingen met een zekere terughoudendheid benaderen. 
Herstelt het vertouwen in eigen capaciteiten. Je durft nieuwe uitdagingen aangaan. De angst om fouten te maken vermindert. Iedereen maakt fouten en uit je fouten leer je. Ook bij tegenslagen hou je vol en je voelt jezelf evenwaardig aan  de anderen. Larch helpt bij examens, potentiestoornissen, iedere situatie waarbij je moet presteren...

Affirmatie

'Ik ben evenwaardig aan anderen en heb een realistische kijk op mijn capaciteiten'