Bach Bloesem MUSTARD NR 21

Nieuw product

NR 21 Mustard - Herik

Zwaarmoedigheid zonder duidelijke reden

Meer details

Meer informatie

Depressie, Neerslachtigheid, Duisternis zonder aanleiding

Mustard helpt bij volgende symptomen

  • Depressieve gevoelens zonder aanleiding
  • Melancholie
  • Somberheid
  • Gebrek aan levenslust
  • Droefheid
  • Mistroostig

Algemeen

Mensen die mustard kunnen gebruiken zijn mensen die plots, en zonder aanleiding, overmand worden door sombere, neerslachtige gevoelens. Het is alsof er een donkere wolk over je neerdaald en je ziet geen lichtpuntje meer. Het is een algemeen gevoel van diepe, donkere droefheid en somberheid zonder dat daar een duidelijke reden voor is. 
Je bent in jezelf gekeerd en alles gaat aan je voorbij. Je verlangt ernaar om in je bed te blijven en lang en diep te slapen. Je hebt nergens zin in en je voelt je beroerd.

Kinderen

Kinderen die mustard nodig hebben zijn kinderen die plots overmand worden door droefheid en neerslachtigheid. Deze gemoedstoestand kan dagen of weken aanhouden om dan plots weer te verdwijnen. Ze kunnen zonder reden humeurig en ongeïnteresseerd zijn. Ze hebben geen eetlust en kunnen niet slapen. Dit soort depressies komt veel voor bij tieners/pubers.

Dieren

Het komt niet zo vaak voor dat een dier Mustard nodig heeft. Maar bij dieren die veel hebben mee gemaakt kan het soms toch nodig zijn om hun de Mustard toe te dienen. Deze dieren liggen het liefst de hele dag in hun mand en niets of niemand kan hun opvrolijken. Ze hebben geen zin om te eten, te spelen of te wandelen

Mustard 

Verdrijft somberheid en brengt de zon weer in je leven. Je levensvreugde keert terug en je voelt je blijmoedig, opgewekt en  evenwichtig. Mustard brengt het licht weer in je leven. Voor mensen die last hebben van winterblues, voor dames in de overgang of met premenstruele klachten, voor iedereen voor wie het leven duister en zwart is en wie geen lichtpuntje meer kan zien.

Affirmatie

'Ik sta vreugdevol in het leven. Somberheid en neerslachtigheid smelten als sneeuw voor de zon'