Bach Bloesem RED CHESTNUT NR 25

Nieuw product

NR 25 Red Chestnut - Rode Kastanje

Angstige overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Meer details

Meer informatie

Overmatige bezorgdheid en vrees voor het welzijn van anderen

Red Chestnut helpt bij volgende symptomen

  • Overbezorgdheid
  • Altijd het ergste denken
  • Altijd het ergste vrezen
  • Het welzijn van anderen gaat voor op dat van jezelf
  • Voortdurend aanmanen tot voorzichtigheid

Algemeen

Mensen die Red Chestnut nodig hebben zijn mensen die buitengewoon bezorgd zijn voor het welzijn van anderen. Ze kunnen niet geloven dat alles goed zal gaan met de ander en hun angstige voorspellingen werken aanstekelijk. Ze zijn overbeschermend voor degenen die hun lief is. Ze kunnen hun angstige overbezorgdheid niet van zich af zetten. Ze vrezen altijd het ergste.

Kinderen

Kinderen die Red Chestnut nodig hebben zijn kinderen die bang en bezorgd zijn voor het welzijn van bijvoorbeeld hun ouders, broertjes of zusjes of hun huisdieren.
Het is bang dat de ouders een ongeluk zouden kunnen krijgen of een ernstige ziekte. Of ze zijn bang dat hun huisdiertje ernstig ziek zou kunnen worden of onder een auto kan komen.

Dieren

Dieren die Red Chestnut nodig hebben, vertonen overbezorgd gedrag voor hun menselijke huisgenoten. Ze kennen pas rust als de hele familie veilig thuis is. 
Zogende dieren vertonen dit gedrag ook t.o.v. hun jongen.

Red Chestnut 

Geeft rust en vertrouwen. Iedereen zal bepaalde levenslessen moeten leren en iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. Je kan de anderen niet altijd en overal voor behoeden. Dat besef maakt plaats voor vertrouwen in de ander en in de goede afloop der gebeurtenissen.

Affirmatie

'Ik heb vertrouwen in de ander. Iedereen komt wel op zijn pootjes terecht'