Bach Bloesem STAR BETHLEHEM NR 29

Nieuw product

NR 29 Star of Bethlehem - Vogelmelk

Verdriet, schok, traumatische ervaring

Meer details

Meer informatie

Trauma, shock

Star of Bethlehem helpt bij volgende symptomen

  • Shock
  • Traumatische ervaringen
  • Hevig verdriet
  • Zielepijn
  • Slecht nieuws

Algemeen

Star of Bethlehem is voor mensen die een traumatische ervaring hebben gehad. Deze remedie helpt bij het verwerken ervan, ook al is de traumatische ervaring reeds lang geleden gebeurd. Toch kan het verdriet of de blokkade, blijven nasluimeren en je leven negatief beheersen. 
Star of Bethlehem is voor mensen die geestelijk of lichamelijk in shock zijn na een nare gebeurtenis of bij het krijgen van slecht nieuws.  Bij rouwverwerking, ziekte, echtscheiding, ontslag, verdriet, uitputting, helpt Star of Bethlehem te herstellen.

Kinderen

Star of Bethlehem kan toegediend worden aan kinderen bij wie de geboorte niet zo vlotjes verliep.
Kinderen die iets naar hebben mee gemaakt (mishandeling, misbruik) 
Kinderen die het verlies van een geliefd iemand (oma) niet kunnen verwerken.

Dieren

Star of Bethlehem kan toegediend worden aan dieren die trauma's hebben opgelopen zoals mishandeling, ongelukken, ziekte, verandering van woonst, enzovoort.
Het wordt zelfs aangeraden om steeds met deze remedie te beginnen als men een dier wil behandelen met bachbloesems. Ze heft blokkades namelijk op zodat de energie van de andere bloesems vrijelijk kan stromen.

Star of Bethlehem 

Werkt als een balsem voor de ziel. Het verzacht verdriet en pijn. Ook als het traumatische gebeuren reeds lang geleden heeft plaats gevonden. Het verzacht alles wat ooit een litteken achterliet op je ziel. Het is als het ware het bloesemtje van de troost, een geestelijke pijnstiller die pijn en verdriet verzacht en helpt verwerken. 

Affirmatie

'Ik geef mijn verdriet een plaats en hef de blokkade op zodat de energie vrijelijk kan stromen in mijn lichaam'