Bach Bloesem WATER VIOLET NR 34

Nieuw product

NR 34 Water Violet - Waterviolier

Afstandelijkheid, trots, koel

Meer details

Meer informatie

Afstandelijk, trots, gereserveerd, superieur

Waterviolet helpt bij volgende symptomen

  • Surperieur gevoel
  • Afstandelijk
  • Gereserveerd
  • Emotionele remming
  • Uitgesproken rationeel
  • Weinig inlevend vermogen

Algemeen

Mensen die Waterviolet nodig hebben zijn mensen die zich afzonderen omdat ze liever alleen zijn. Vaak is dat zo omdat ze het moeilijk vinden om op een openhartige manier te communiceren met anderen of om hechte vriendschappen aan te gaan. Ze lijken ondoorgrondelijk en anderen kunnen niet tot hen doordringen. 
Ze komen hautain, verwaand en arrogant over.
Deze mensen zijn vriendelijk maar afstandelijk, ze houden niet van intieme relaties en hebben een hekel aan bemoeials. Ze zijn bereidwillig iemand te helpen als hem dat gevraagd wordt. Zelf vraagt hij nooit om hulp en lost zijn problemen zelf op.

Kinderen

Kinderen die Water Violet nodig hebben zijn kinderen die graag alleen zijn. Ze willen zo weinig mogelijk aandacht en willen graag met rust gelaten worden. Ze spelen liefst alleen en hebben weinig interesse om sociale contacten op te bouwen met andere kinderen. Ze zijn niet zo communicatief en vinden het moeilijk om hun gevoelens te uiten. Als ze ziek zijn of zich niet goed voelen dan trekken ze zich in stilte terug. Ze lijden in stilte.

Dieren

Dieren die Water Violier nodig hebben zijn statige, aristocratische dieren die best tevreden zijn met zichzelf als gezelschap. Deze dieren hebben een sterke uitstraling.  Ze zijn statig, hooghartig en afstandelijk. Ze kijken als het ware neer op hun soortgenoten en laten zich niet vlug verleiden voor een spelletje of zo.

Waterviolet 

Sloopt de muren om je heen. Het maakt beminnelijk en zachtmoedig, evenwichtig en kalm. Je neemt wijze, niet emotionele beslissingen maar voelt je toch empathisch betrokken.
Mensen komen graag naar je toe voor je nuchtere en heldere visie.  Je hebt niet langer moeite met intimiteit. Je bent in staat liefde te geven en te ontvangen. 

Affirmatie

'Ik stel me open voor sociale contacten en relaties'