Bach Bloesem CENTAURY NR 4

Nieuw product

NR 4 Centaury - Duizendguldenkruid

Moeilijk nee kunnen zeggen, zwakke wilskracht, over zich heen laten lopen

Meer details

Meer informatie

Nederig, onderdanig, gehoorzaam, kruiperig, zwakke wilskracht, zelfverloochening

Centaury helpt bij volgende symtomen

  • Makkelijk beïnvloedbaar
  • Zwakke wilskracht
  • Weinig assertief
  • Niet 'nee' kunnen zeggen
  • Overbelasting
  • Gevoelig voor complimentjes
  • Ondersteunend bij blaasproblemen

Algemeen

Mensen die centaury nodig hebben zijn vaak onderdanige, fragiele personen die het moeilijk vinden om 'nee' te zeggen of om voor zichzelf op te komen. Ze zijn van nature vriendelijk en gedienstig waardoor het kan gebeuren dat ze worden uitgebuit door anderen. Ze laten zich vaak overhalen dingen te doen die tegen hun eigen gevoel indruisen. Ze doen dit omdat ze graag aan ieders behoefte willen voldoen. Hierbij verloochenen ze zichzelf wat leidt tot vermoeidheid en uitputting.

Kinderen

Een Centaury-kind is het mikpunt van de klas. Het kind wordt ge(mis)bruikt door anderen om vervelende klusjes te doen, wat het graag en zonder problemen doet, ongeacht de gevolgen. Het zijn gevoelige, gewillige, meegaande en brave kinderen die altijd doen wat er van hun gevraagd wordt. Soms worden ze gepest of uitgebuit.

Dieren

Dieren die centaury nodig hebben zijn allemans' vrienden die met zich laten sollen zonder (letterlijk) van zich af te bijten. Ze ondergaan de 'mishandelingen' zonder zich te verzetten of te verdedigen. Het zijn makkelijke dieren die gewillig en onderdanig zijn.

Centaury 

Geeft je de kracht om op te komen voor jezelf en 'nee' te zeggen,  zonder schuldgevoel. Je weet perfect wat je zelf wil en wat je niet wil. Je doet de dingen die je graag wil doen en die bij je passen. Je deugden van hulpvaardigheid, dienstbaarheid en toewijding blijven bestaan maar dit zonder jezelf te verloochenen of te laten uitbuiten. Hier krijg je energie van in plaats dat anderen de energie uit je weg zuigen. 

Affirmatie

'ik kom op voor mezelf en doe wat ik zelf wil en wat bij me past'