Bach Bloesem CHICORY NR 8

Nieuw product

NR 8 Chicory - Cichorei

Bezitterig, betuttelend, dominant in zorg voor anderen om liefde/waardering te claimen

Meer details

Meer informatie

Bezitterig, Dominant, Bemoeizuchtig, Egoïstisch

Chicory helpt bij volgende symptomen

  • Zelfmedelijden
  • Bemoederend en betuttelend
  • Egocentrisch
  • Voelen zich snel afgewezen
  • Bezitsdrang
  • Eigenliefde
  • Bezorgd/zorgzaam onder voorwaarden

Algemeen

Mensen die Chicory nodig hebben, hebben een grote behoefte aan liefde en attentie. Door dit verlangen betuttelen en bemoederen ze hun volwassen kinderen, familie en vrienden met in hun achterhoofd het verlangen om er liefde voor terug te krijgen. Soms gaan ze over tot manipulatie of emotionele chantage om hun zin te krijgen of hun wil door te drijven.
Ze voorzien in de behoefte van anderen zonder dat dezen daar naar vragen. Ze bemoeien zich met andermans doen en laten en hebben steeds kritiek op hun manier van leven. Ze voelen zich snel benadeeld en vinden anderen vaak ondankbaar onder het motto van 'zie eens wat ik allemaal voor jou doe en wat krijg ik ervoor terug? Stank voor dank'.
Veel voorkomende problemen bij Chicory mensen zijn hysterie, diabetes, overgewicht en constipatie.

Kinderen

Kinderen die chicory nodig hebben kunnen niet alleen zijn. Ze vragen constant aandacht en willen steeds hun zin krijgen. Dit proberen ze d.m.v. tranen. Ze staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze kunnen heel lief en behulpzaam zijn maar willen daar steeds iets voor terug. Deze kinderen hebben vaak last van stemmingswisselingen. Bedplassen komt ook voor. 

Dieren

Dieren die Chicory nodig hebben vragen veel aandacht. Als er bezoek komt willen ze er graag bij horen en proberen ze de aandacht op zich te vestigen door negatief en vervelend gedrag.

Chicory 

Bewerkstelligt oprechte liefde en bekommernis voor je medemens zonder er iets voor terug te verwachten. De zorg en aandacht voor anderen is oprecht en onvoorwaardelijk.
Chicory is een uitstekende remedie bij het 'lege nest' syndroom.

Affirmatie

'Ik wil oprecht en onvoorwaardelijk liefhebben'